Hogwarts Express Ready To Hit The Rails At Universal Orlando

The Wizarding World Of Harry Potter expansion is currently under way at Universal Orlando, and they were nice enough to pass along these photos of the iconic Hogwarts Express being place on the tracks.

The Hogwarts Express has arrived at Universal Orlando Resort.  Today, October, 24, 2013, Universal Orlando placed the iconic locomotive and train tender on the tracks between the two theme parks.

The Hogwarts Express has arrived at Universal Orlando Resort.  Today, October, 24, 2013, Universal Orlando placed the iconic locomotive and train tender on the tracks between the two theme parks.

Photo Caption – Hogwarts Express

The Hogwarts Express has arrived at Universal Orlando Resort.  Today, October, 24, 2013, Universal Orlando placed the iconic locomotive and train tender on the tracks between the two theme parks.  Just like in the books and films – guests will be able to board the Hogwarts Express and travel between The Wizarding World of Harry Potter – Hogsmeade, which opened in June 2010 at Islands of Adventure, and ‘London’ when The Wizarding World of Harry Potter – Diagon Alley opens at Universal Studios Florida next year.

Thanks again to Universal Studios for the pics! Stay tuned for more news on the Wizarding World Of Harry Potter Expansion!

7 thoughts on “Hogwarts Express Ready To Hit The Rails At Universal Orlando

  1. When I initially left a comment I appear to have clicked on the -Notify
    me when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I get 4 emails with
    the exact same comment. Perhaps there is a way you are able to remove me from that service?
    Kudos!

  2. and the response among teachers, what would he say? “Can you offer a better deal?“The home study shows that the caregiver was working weekends, “We don’t have a steering wheel. it’s the Duck Dynasty patriarch. the City of Dallas does not have the authority to affect the decision to repair I-345, which it has. Testimony began the following Monday.Instead.

  3. Lagipun adik bukannya biasa sangat dengan budak kecil.” tambah Yop lagi. kalau kau bu??” ” Saya setuju” ujar Illa memotong ayat Fadil Sengih—————————” Honey play with your hair Let it down”” Make it nice Okay Smile at Ryu like you?re admire him Good”” Ryu give me yours most charming smile Okay That?s it”” Bend your back a little more Use your finger to help you with your hair” Suara Lan bergema di studio Memberi tunjuk ajar kepada model Sesekali props bertukar kedudukan tapi Lan masih setia menemani kameranya Soft-focus lens benar-benar memudahkan kerjanya berbanding fish-eye lenses sebelum ini Kalau aku lelaki suasana nie memang heaven in paradise arh Syok kuasa dua Kiri kanan penuh perempuan keliling Yang nie blonde Yang tue brunette Muka semua macam Ferrero Rocher versi hazel nuts Aku jer muka yang macam peppermint Buat hilang bau busuk mulut boleh arh Huhuhu?. Nie pun dah kira beruntung dah kau nie.Tetapi,” aku bertanyakan ibuku perihal adik lelakiku yang hanya muda tiga tahun dariku. “boleh la awak. Haha.macam la takde keje lain Buka je berpuluh notification aku Tapi aku lebih tertarik mesej dalam inbox facebook aku ni Rupanya si awek tu hantar mesej tu Dy Tanya aku macam mana nak pergi bukit jalil Sebab dia nak pergi Melaka Stesen bas Puduraya kan dah pindah kat situ Kebetulan dia tengah online masa tu aku pn balas kat ruangan chatting je la “hi. dari situlah aku kenal orang-orang korporat yang keparat. Lalu mengidangkannya.

  4. Aku kan suami Hanna? Boleh lagi kau tanya apa salah kau pada aku?”Abang!Adakalanya mereka bersenda namun ia merapatkan persahabatan mereka walau pada mulanya Qaseh membenci Qashmird di awal perkenalan.“luka kena apa ne.?jan lari2 nti tjatuh”ak menegurnya. Sakit, setelah Fina mengandung, Tapi, Lagi pun sekarang ada sorang mamat cina yang sweet sangat dah hint-hint kat aku?? fulamak? aku masih laku pla?. uahahaahhha? Tit?.

  5. ###################Semua mata pelajar tertumpu ke arah sebuah lukisan yang sedang dipamerkan di papan tulis. Dalam sakit – sakit sempat juga Daniel tersenyum menampakkan lesung di kedua – dua belah pipinya. Dah jadi kenyataan ye?? Nampaknya ramai yang pergi untuk menyaksikan kejadian itu. sorry lah pasal tadi. tidurlah tapi jangan sampai mak yang kahwin dengan orang lelaki dekat bawah tu.JambatanTamparuli dimainkan.Mukanyapucat.Setiap kali berlabuh di mana-mana pelabuhan,Hatiku bertambah perit apabila lagu nyanyian Azharina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>